Jacolien Platschorre

Dé coach

Jacolien Platschorre

Mijn naam is Jacolien en na de opleiding kinder- en jeugd verzorging ben ik de opleiding Z- verpleegkundige gaan volgen. Na een aantal jaar gewerkt te hebben met mensen met een verstandelijke beperking ben ik als verpleegkundige in de psychiatrie beland.

Nadat we in Rotterdam een huisje met een stukje grond konden kopen kochten we een eigen paard! Zo kwam Arash, een eigenwijze haflinger van 6 jaar. Snel kwamen er andere paarden bij en daarbij groeide ook de wens om groter te gaan wonen. Na een zoektocht kwamen we uit in Drenthe. Het was voor de kinderen een grote stap om vanuit de stad te verhuizen naar een klein dorp waar je vanuit je achtertuin zo het bos in kan lopen om uren te wandelen.

Equine Assisted Coach

In 2014 heb ik mijn Hbo V GGz diploma gehaald en ben ik werkzaam als verpleegkundige binnen een jeugdteam van de GGZ. Al langere tijd had ik de wens om een opleiding te gaan volgen waarbij ik met paarden iets voor andere mensen kan betekenen. Ik heb bij de Keulseweg in Pijnacker de opleiding equine assisted coach level 1 en het specialisatiejaar Equine assisted kindercoach opleiding gevolgd en afgerond.

In mijn loopbaan heb ik veel ervaring met verschillende doelgroepen opgedaan. Hierdoor ben ik in staat om structuur en rust te bieden. Ik ben niet snel onder de indruk van bepaalde situaties en ik kan goed omgaan met spanningen die soms ontstaan. Mijn kwaliteiten zijn geduld en duidelijkheid.

Locatie

 Je bent van harte welkom voor een coachsessie op onze locatie. Onze kudde bestaat uit een bont gezelschap van onder andere tinkers, een haflinger en een shetlander. De coachsessie vindt buiten plaats, de voor- en nabespreking in ons verwarmde tuinhuis. Graag op koudere / natte dagen hier rekening mee houden.

GAT

Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/
Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/

Pin It on Pinterest

Share This